People about Maurice as a filmmaker, photographer and intuit coach

“Maurice Spees is an excellent intuitive coach and facilitator, I was delighted to book several coaching sessions from Maurice, it has given me so much insight and knowledge about my being and how I function. Maurice works solely in the moment of NOW and is able to connect to invisible levels of being, assisting his clients to get fully tuned in with nature inside and outside. I have become aware of many hidden agendas in my system and this has resulted already in many concrete areas in my life and my artistic career. I recommend Maurice absolutely if you want make some big leaps in your life.” Sanna-Pirita, Intuitive Singer/coach
Sanna-Piritia

Musician, Singer, Soultunes

Een ongelooflijk goede filmproducer en fotograaf, die in zijn producten hoofd en hart met elkaar weet te verbinden. Iemand die altijd raak schiet, of het nou om begeleiding van filmproducties gaat of om zijn eigen foto’s en films. Als adviseur helpt hij mij (procesbegeleider publieke sector) om van papier beelden te maken en mensen met deze beelden te raken. Als samenwerkingspartner verrast hij door zijn prettige co-creatieve werkwijze. En als mens én professional door zijn geloofwaardige en congruente manier van zijn. Misschien komt het daardoor dat het hem lukt om in alles de schoonheid naar boven te halen.
Birgit Oelkers

Coach, trainer & facilitator, Plan & Aanpak - Overheidsparticipatie

Onlangs kwam ik via een bevriende relatie in contact met Maurice Spees. Maurice Spees is fotograaf en filmer. Hij specialiseert zich in – wat hij zelf omschrijft als – Mindful Photography. Ik ben zeer onder de indruk van het werk van Maurice en Maurice zelf. De foto’s van Maurice laten feilloos zien hoe magisch de wereld om ons heen eigenlijk is. Ze bieden reflectie en rust in hectische, onzekere tijden waarin we genoodzaakt worden datgene wat we als vanzelfsprekend beschouwen ter discussie te stellen. Ze laten zien waaruit onze basis bestaat: onze relatie tot de natuur en onze rol daarin. Maurice ‘vangt’ het magische moment en maakt dat weer zichtbaar. Hij laat ons zien wat er is maar wat we zelf niet meer zien. Daar waar Daguerre in 1839 in zijn daguerreotype van de Boulevard du Temple in Paris, dingen liet en laat zien die voor ons allen zichtbaar zijn maar we nooit opmerken, zo maakt het werk van Maurice een dimensie zichtbaar die we alleen zien als we er voor open willen staan. Het werk van Maurice fascineert en blijft fascineren.
Eric Bos

KVK Adviseur Ondernemersondersteuning, www.19thcenturyphotography.com

“Als fotograaf en filmmaker laat Maurice de wonderen van de wereld zien, daar waar andere mensen er voorbij hollen. Hij is helemaal in zijn element in de natuur waardoor de meest magische foto’s tot stand komen. Door zijn goede intuitie ziet Maurice direct hoe projecten het beste aangepakt kunnen worden. Zijn enthousiasme werkt daarbij uitermate aanstekelijk.”
Lieke Meertens

Blogger, Spiritueel coach, writer, Be Blissed

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity

“Maurice is een bijzondere fotograaf. Hij is in staat om in compleet verschillende situaties en van allerlei soorten mensen hun ziel vast te leggen in zijn fotografie. Dat doet hij heel ontspannen en schijnbaar zonder dat hij daar moeite voor hoeft te doen. Het resultaat van zijn aanpak is groots: een zeer authentieke en stralende weergave van een mens die zijn verhaal vertelt op de foto. Ik kan Maurice bij iedereen aanbevelen die zich zelf en de uit te dragen boodschap natuurgetrouw wil laten vastleggen .”

Frits Cohen

Training, Advies, Coaching, PAK Organisatie Ontwikkeling

“I love how I can feel your essence through your images, and what it conveys is your own inward self expression with a soul stamp unique to you. it’s very beautiful.”
Eli Twinks

Exec PA to BPI Chairman

“Maurice is een zeer prettig rustig en toegankelijk persoon, die je tijdens het fotograferen op je gemak stelt. Het resultaat is geworden zoals ik het mij had voorgesteld en meer! Persoonlijk en natuurgetrouw. Hij heeft mij blij verrast met de foto’s. Ik kan Maurice van harte aanbevelen.
Mart Renes

M Art Interior Design

“Maurice maakt co-creatieve producties tot een magisch wonder. Hij heeft een scherpe visie op kwaliteit en weet deze altijd te waarborgen. Zijn Intuïtie is zijn kompas en dient het project of samenwerking.”
Bianca Blom

Onderwijsvernieuwer, ELKAAR, ELKAAR

“Maurice has a very original outlook on any project he works on. He will work with the utmost dedication and high professional standard getting the best results for who ever has employed him. Working with him has always been a very pleasant experience.”
Thomas van Nes

Audio Engineer, Thomasso

“Maurice is a pioneer in his creative journey to come up with the right visuals that are needed to show people what they are looking for in both Photography and Music video’s. I’ve worked with him with much pleasure. He combines technical knowledge with his tremendous creative vision in a perfect balance.
I recomment hiring him, cause he will not just get the job done, you always get more!”
Kasper Dam

Musician, Audio engineer, Kasper Dam

“Maurice is een warme enthousiaste professional vol creativiteit die je helpt visuele concepten te ontwikkelen. Het was een plezier om met hem samen te werken en kan het iedereen van harte aan bevelen eens met hem van gedachte te wisselen over film, documentaires, of visuele (marketing)concepten.”
Jorge Oosthoek

Marketing en communicatie manager, Kinran Consultancy

“This guy has vision out of this world, do not delay in calling him – in fact call him now, he is ahead of his time! We highly recommend him.”
Stuart Mackay

CEO Peace at Work Snd Bhd Malaysia, Peace at Work

“Ik heb het gevoel dat Maurice met zijn manier van kijken tot de ziel van mensen, dieren en dingen weet door te dringen en dat dat de reden is dat zijn foto’s zo binnenkomen. Volgens mij lukt hem dat omdat hij helemaal aanwezig is bij alles wat hij doet, een soort gepersonificeerde mindfulness zou je kunnen zeggen… Ik vind hem in dat opzicht ook een representant van een groep creatieve professionals die vanuit een nieuwe spiritualiteit en (de wens tot) verbondenheid werken. Zijn levenshouding valt helemaal samen met zijn professionele houding. Daardoor wordt hij volstrekt geloofwaardig en congruent en ontstaat een openheid aan beide kanten die maakt dat het hem lukt ware schoonheid in beeld te brengen. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar ik kan het niet anders uitleggen. Misschien moeten jullie maar gewoon naar zijn foto’s, films en projecten kijken.”
Birgit Oelkers

Strategische kartrekker, sociaal ondernemer, 7Zebras, 7Zebras

“Maurice has the remarkable ability to make the camera disappear. He produced a couple of clips of staff and students of Burton Academie. We were impressed by the fact that Maurice really made us feel comfortable and at ease with the camera. The result: clips that show authenticity.”
Lodewijk Dekker

Directeur Burton Academie, Burton Academy

“Maurice did an excellent job of filming and editing my outstanding acting performance. He was a pleasure to work with and I would certainly work with him in the future.”
George Hoffman

CEO at Network Immunology Inc., Network Immunology Inc.

“Maurice was hired to edit our TV documentary in 2006. He displayed a competent range of technical skills, creativity, accompanied by both initiative and imagination.”
Tom Fawthrop

BBC Journalist / Producer & Fillmmaker, EUREKA FILMS

error: Content is protected © Maurice Spees +31613393655